Добредојдовте !!

Ако сакате фантазијата на вашето дете да стане стварност со нашиот широк асортиман на костимирани забави Вие сте на правото место. Игротека Тиквичка е место каде роденденските забави од фантазија стануваат стварност. Кај нас ќе најдете разновидни роденденски забави, прифатливи цени, и професионална услуга од нашиот Тим. Овде ќе можете да си одберете анимација, маскота, пињата, и сите други информации собрани на едно место.